Bijzondere cursus voor mannen en vrouwen

Deze cursus is voor mannen en vrouwen die in hun jeugd een gebrek aan goedkeuring, bevestiging, communicatie, liefde, zorg en samenzijn ervaren hebben en dus in feite in een disfunctioneel gezin zijn opgegroeid.

Verder is deze cursus voor mannen en vrouwen die verwaarlozing en/of misbruik beleefd hebben.

De cursus kan ook gevolgd worden wanneer je meer over dit onderwerp wilt weten.

Registratie: graag uw naam, adres en tel. aan: info@schoonheidvooras.com sturen.

  • Wij geloven dat God iets geweldig moois in je leven wil doen gedurende de  Schoonheid voor As cursus!
  • Gods Woord zegt: “Want ik weet welke plannen ik voor u heb,  zegt de HERE. Met deze plannen heb ik voor u het goede op het oog en niet het kwade. Ik wil u weer een toekomst en nieuwe hoop geven” (Jeremia 29:11 Het Boek)
  • Iedere Cursist krijgt een persoonlijke Coach waar gesprekken mee gevoerd zullen worden. Deze coaches zijn getraind maar geen professionele Counselors. De ervaring heeft geleerd dat door intensieve gesprekken en gebed er bijzondere resultaten behaald worden.
  • Iedere avond heeft een thema met informatie, (gerelateerd aan het boek: Schoonheid voor As van Joyce Meyer), een Bijbelgedeelte en heel belangrijk: stappen tot genezing.
  • Als je het boek “Schoonheid voor as”van Joyce Meyer hebt, dan kun je al beginnen te lezen. Als dat niet het geval is, kun je het boek van ons kopen.

Georgette Engel, Cursusleidster
(Als er meer vragen zijn stuur me dan nog een email aan: info@schoonheidvooras.com)