Missies

(Ps. Roma † 1945-2021 & Robbie Orie † 1950-2020)

In Memoriam

Roma & Haroen (Robbie) Orie, voorgangers van de JEZUS IS KONING gemeente in Paramaribo, Suriname rusten nu beide in de armen van Jezus.

Br. Robbie verliet deze aarde op 18 december 2020 en zr. Roma op 27 april 2021. We zullen ze alle beide heel erg missen. Onze samenwerking in de afgelopen jaren is een enorme zegen voor ons geweest en we zijn dankbaar dat we zo'n geweldig echtpaar hebben ontmoet en leren kennen.

Het werk dat ze gedurende vele jaren hebben opgebouwd, staat als een overwinning op de vijand en zijn bolwerken.


Suriname – In samenwerking met de Gemeente “Jezus is Koning” brengen wij genezing en goddelijke richting naar het land. Dit wordt gedaan door de cursus “Schoonheid voor As”, de verkondiging van het Woord van God en door Profetische openbaring.

Het is ons doel de mensen duidelijk te maken dat hun bevrijding in God ligt en niet hun afgoden. Wij geloven dat God een geweldige toekomst heeft voor Suriname, en dit Land wil zegenen zoals geen ander. Suriname gaat een belangrijke rol spelen in het Zuid-Amerikaanse continent, en de Heer wil haar gebruiken om glorie aan Zijn naam te brengen.

JEZUS IS KONING GEMEENTE IN PARAMARIBO

SCHOONHEID VOOR AS CURSISTEN 2019

SCHOONHEID VOOR AS CURSISTEN 2022