Regio TILBURG 2021  &  Regio ROTTERDAM 2022

Schoonheid voor As …is ONLINE!

Kijkt u alstublieft naar deze 2 korte (8 min. & 35 min.) videoboodschappen:

LINK: https://schoonheidvooras.com

Wat kunt u verwachten?
Dit is een innerlijke genezing cursus voor mannen en vrouwen, om genezing te brengen aan degenen die in hun jeugd
veel verschillende soorten mishandeling en misbruik hebben meegemaakt, of het trauma van echtscheiding.
We hebben veel getuigenissen van mensen die wij de afgelopen 10 jaar hebben geholpen.

+++++++++++++++++++++++

MEER INFORMATIE: Hieronder vindt u verdere registratie-informatie. Lees het a.u.b. aandachtig. Kijk op u aan alle eisen kunt voldoen wanneer het tijd is om u in te schrijven.

 • Live-streaming sessies (Maandagavonden om 19.30 – 21.30 uur) via ‘FACEBOOK LIVE’

Dit willen we doen in 13-15 sessies in een gesloten groep van geregistreerde deelnemers.

 • De Cursus wordt grotendeels online aangeboden.
 • Iedere Cursist krijgt een ‘persoonlijke Coach’ waarmee de gesprekken gevoerd zullen worden. De coaches zijn ervaringsdeskundigen en goed opgeleid. Een aantal coaches hebben psychologie gestudeerd en enkelen zijn life-coach of therapeut. Achter de coaches staan sr. coaches die het proces mee begeleiden. De Coaches behandelen alles zeer vertrouwelijk.
 • De cursus is gebaseerd op het boek van Joyce Meyer (Schoonheid voor As). Het boek Schoonheid voor As is bij ons te bestellen.
 • Uw krijgt wekelijkse E-mails met digitale notities, hand-outs en vragenlijsten om in te vullen. Download de notities en volg de ‘livestream. Na de ‘livestream’ vult u de reeds toegestuurde vragenlijsten in (Word bestand) en stuurt deze daarna naar uw persoonlijke Coach.
 • Nadat uw Persoonlijke Coach uw vragenlijsten heeft doorgenomen zal zij/hij een afspraak met u maken voor een ‘video Coaching gesprek’
 • Tijdens de cursus zullen er 3-4 keer kleine regionale ontmoetingen plaatsvinden (op een zaterdag) voor de wat meer intensieve gebedstijden. (Natuurlijk onder het opvolgen van de RIVM-regels). Dit zullen dan verplichte datums zijn die door alle deelnemers bijgewoond moeten worden.
  *GEBEDSDAGEN voor TILBURG 2021 DATA: -Oct. 9th; -Oct. 23; -Nov. 20; -Dec. 11, 2021.
  *GEBEDSDAGEN voor ROTTERDAM 2022 DATA: -19 februari -5 maart -19 maart -9 april, 2022.
 • De prijs voor deelname aan de Schoonheid voor As Cursus is slechts 45 euro. Voor het deelnemen aan de cursus is het aanschaffen van het boek “Schoonheid voor As” van Joyce Meyer een vereiste. Dit boek is bij ons te bestellen voor €18,98 inclusief verzendkosten.

Benodigdheden voor deelname:

 1. Een computer/ laptop/ tablet, enzovoorts met een goed werkende internetverbinding om de wekelijkse e-mails met huiswerk te ontvangen, zodat u de vragenlijsten digitaal kunt invullen en terugsturen naar uw ‘persoonlijke coach’. Dit is ook belangrijk zodat u één op één coaching gesprekken met uw ‘persoonlijke coach’ kunt voeren ter voorbereiding op alle lessen en gebedsmomenten. Dit is ook belangrijk aangezien de lessen online aangeboden worden.
 2. Een Facebookaccount: veel mensen hebben al een Facebookaccount. Wie die dat niet heeft kan tijdelijk eentje openen om de SVA-cursus te volgen. Facebook is door de jaren heen een veilig platform geworden dat door vele kerken en christelijke organisaties gebruikt wordt voor wereldwijde mogelijkheden in hun bediening.
 3. Beschikbaarheid van een printer (thuis of bibliotheek, kopieerwinkel etc.) zodat u de bijlagen in de wekelijkse e-mails kunt afdrukken (Les Notities & hand-outs in pdf-formaat om uit te printen).

+++++++++++++++++++++++++++++++

STAPPEN die u moet ondernemen om aan te melden voor de ONLINE SVA CURSUS:

STAP 1: REGISTREREN:
Schrijf u in voor de online-cursus door een Email te sturen naar info@schoonheidvooras.com met uw naam en telefoonnr.

STAP 2: De cursusleidster stuurt een -e-mail terug met uitgebreide informatie over de cursus en hoe u zich officieel kunt aanmelden voor de onlinecursus door een 'aanmeldingsformulier' in te vullen.

STAP 3: De deelnemer wordt dan toegevoegd aan de FB Online pagina en ontvangt update-informatie zodra deze beschikbaar is.

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Hoe u ‘FACEBOOK LIVE STREAMING-sessies’ kunt bekijken:

 1. Open een Facebook-account
 2. Stuur een VRIENDSCHAPS-verzoek naar de ONLINE Schoonheid voor As Cursus 2021
  (FB privé-groep)
 3. Op maandagavond klikt u op de Facebook-pagina SVA Cursus "livestream"
  Inloggen 10 minuten voor de start van de les.

++++++++++++++++++++++++++++++++